Selecteer een pagina

Ik ben pas terug in Nederland van een heerlijke vakantie in Indonesië, Ook heb ik mijn familie in Sumatra bezocht. Wat heb ik een fijne tijd met mijn lieve familie doorgebracht. Wat heel grappig was te ervaren , op het vervelende moment dat ik ziek werd, ontpopte mijn familie zich direct tot een soort superteam, Er werd zeer goed voor mij gezorgd, ik werd door 2 neven direct gemasseerd , mijn voeten , hoofd en handen kwamen aan de beurt, mijn nicht smeerde ook nog wat Kajuputih olie op mijn buik.

Men heeft dit nooit echt geleerd of een cursus voor gevolgd, in Indonesie hebben veel mensen dit in de genen , het masseren is een natuurlijk intuitief gebaar om iemand beter te maken. Ik werd ingestopt en moest gaan slapen, kortom ik voelde mij erg ziek, had een hele nacht op de toilet doorgebracht om alles wat niet goed was voor mij er uit te spugen en meer. Maar door de lieve zachte behandeling van mijn familie voelde ik mij al meteen stukken beter. Daarom heb ik ook dit keer weer Kajuputih olie uit Indonesië meegebracht.

U kunt Kajuputih olie de gehele maand voor slechts 3,95 bij mij kopen.