Graag stelt Rosalyn zichzelf aan u voor, wij verwelkomen haar graag met haar sprankelende verschijning die bruist van de energie :

Mijn naam is Rosalyn Duif, moeder van een groot gezin en al 20 jaar Shiatsumassage-therapeut en Reikimaster van beroep.
Julia en ik kennen elkaar via mijn eerdere shiatsupraktijk/ bewustwordings-centrum die ik in Katwijk jaren heb gehad. Als Indischen hadden we al snel een connectie en al helemaal omdat voor ons massage een way of life is.

Aanraking en dieper in gaan op het voelen heb ik van jongs af aan als heel natuurlijk ervaren. Toen ik 27 was deed ik de shiatsu opleiding in Rotterdam en ik werd heel bedreven in het energetisch behandelen en begeleiden van mensen met allerlei uiteenlopende lichamelijke en psychische klachten ,maar vooral ook voor de ontspanning bij jong en oud.

Shiatsu is een drukpunten massage die door de kleding heen word gegeven. Ik gebruik daarbij mijn duimen, handen, ellebogen. Ook rek en strek ik het lichaam .Er komt geen olie aan te pas. Door druk te geven op meridiaanpunten kunnen pijn blokkades worden opgeheven doordat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen. Het is een holistische benadering waardoor lichaam, geest en ziel in balans worden gebracht.
Het brengt je bewuster in het moment en het zelfhelend vermogen versterkt en daardoor verminderen of verdwijnen bepaalde klachten.

Het is een heerlijke ontspanning waar het lichaam als van nature om vraagt….eenmaal 1 keer geprobeerd dan onthoud het lichaam deze manier van aanraking. Ik raad iedereen shiatsu aan, het is een fijne manier naar bewustwording!