AntiStress-massage

70 minuten €78 incl. magnesium behandeling.

Als maar druk zijn, altijd een overvolle agenda, te weinig slaap, te hoge eisen aan jezelf stellen, moeilijk grenzen kunnen stellen, dit zijn allemaal oorzaken van stress. Met de Anti-stressmassage voel je meteen wat het met je doet

Altijd maar druk zijn en geen rust vinden kan ook leiden tot overspannenheid. Het lichaam verandert dan in een grootverbruiker van magsnesium, een onmisbaar mineraal. 

Stresshormonen bouwen zich op, je lichaam is gespannen, jouw spieren zitten vast, meestal nek en schouders, je bent moe, jouw concentratie neemt af, maar je gaat maar door en door, over jouw grenzen heen,

als men niet oplet staat een depressie op de loer, 
Voorkom een burn-out

je voelt je uitgeput, jouw draagkracht wordt alsmaar kleiner, jouw draaglast neemt toe, jouw lichaam heeft tijd nodig en rust om te herstellen, anders raakt het uit balans. 

dan wordt het nu tijd om het gehalte van oxitocine jouw bloed te verhogen, dit stofje zorgt voor vermindering van stress, een massage zorgt meteen voor aanmaak van deze hormonen, die we nodig hebben om het cortisol (stress hormonen) te verlagen. 

Men noemt het een gelukshormoon, Serotonine, door de massage wordt dit stofje in het lichaam onder invloed van oxitocine geproduceert,

daarnaast ook Endorfine, wat weer zorgt voor een mindere pijnprikkels bij pijn.

 

Massage verlaagt stress dus op verschillende manieren.
Gevolg is minder stresshormoon en een beter immuunsysteem.
Deze massage is heel rustig en wordt in stilte gegeven, en is hollistisch wat inhoudt van uw voeten tot aan uw hoofd en gezichtshuid, lange strijkingen , met zachte druk, en meridiaanpunten die organen ontgiften dus ook ontstressen worden gestimuleerd. De massage is voor iedereen aan te raden, en is zeer ontspannen, en bevordert ook een goede slaap. 1 uur massage staat gelijk aan 7 uur slaap. De eerste stap is  meer tijd inplannen om rust te nemen of iets leuks te doen. Boek nu uw massage, zorg goed voor u zelf.

kortingscode Juliakorting

Door Magnesium toe te voegen bij uw massage gaan de spieren direct ontspannen, het duurt ongeveer 10 minuten voor de magnesiumolie in het lichaam is opgenomen, deze opname is beter en sneller dan bij magnesium tabletten omdat dit proces door de maag en door het darmstelsel grotendeels wordt afgebroken voor het in het bloed komt.

 

 

Door Magnesium kunt u beter slapen. Men is zich er niet van bewust maar magnesium is de 3e levensbehoefte naast water en zuurstof.

350 processen in het lichaam worden door magnesium aangestuurd, ook kunt u optiMSM nemen elke dag, bij uw magnesium zorgt dit voor extra snelle opname, bovendien zorgt optMSM van Zechsal voor betere huid, en werkzaam voor uw botten en gewrichten, en het ontzuurt het lichaam.

Ook de optiMSM kunt u bij mij in de praktijk kopen.

Ik ben verkooppunt van Zechshal , bij mij kunt u magnesium en optMSM van Zechsal kopen in de praktijk, ook kunt u online bestellen op zechsal.nl en vul bij het afrekenen in het winkelwagentje de kortingscode Juliakorting in en u ontvangt 10% korting op uw bestelling.

Massages

Indonesische hoofdmassage

Pitjit Indonesische massage

Ayurvedische massage

Triggerpoint massage

Sportmassage

Duomassage

Balinese Wellness Treatment

Massage bij Fybromialgie

Lomi Lomi Massage

AntiStress-massage

Indonesische voetmassage

Zwangerschap massage

Ontspannings massage

Stoel / bedrijfsmassage

Cuppingtherapie

Reiki

4-Handen massage

Contactgevens

Ibu Pitjit Julia 

Gezondheidscentrum Stevenshof

(naast winkelcentrum Stevensbloem)

Theda Mansholtstraat 7D

2331 JE Leiden

T: 06 220 731 80 bel/sms/app

M: info@ibupitjitjulia.nl 

Station de Vink Leiden 5 min. Loopafstand

Bushalte 2 min. Loopafstand

Contactformulier

u vind ons

Ibu Pitjit Julia in het 

Gezondheidscentrum Stevenshof

(naast winkelcentrum Stevensbloem)

Theda Mansholtstraat 7D

2331 JE Leiden
navigeer naar : Ietje Kooistrapad 2, 2331 BD Leiden : u staat voor de entree gezondheidscentrum

T: 06 220 731 80 bel/sms/app

M: info@ibupitjitjulia.nl 

Station de Vink Leiden 5 min. Loopafstand

Bushalte 2 min. Loopafstand

U vind ons in het gezondheidscentrum op de 1e etage