AntiStress-massage

70 minuten €75 incl. magnesium behandeling.

Druk, druk, druk, overvolle agenda, weinig slaap,
voorkom een burn-out , altijd maar druk zijn en geen rust vinden kan leiden tot overspannenheid,

Stresshormonen bouwen zich op, je lichaam is gespannen, jouw spieren zitten vast, meestal nek en schouders, je bent moe, jouw concentratie neemt af, maar je gaat maar door en door, over jouw grenzen heen,

en als men niet oplet staat een depressie op de loer ,

je bent je zo moe je voelt je uitgeput, en voor je het weet zit je in een burn-out, hier kom je niet zo snel vanaf, jouw lichaam is opgebrand

Het wordt tijd om het level van de geluks hormonen in jouw bloed te verhogen, deze zorgen voor vermindering van stress, een massage zorgt meteen voor aanmaak van deze hormonen, die we nodig hebben om het cortisol (stress hormonen) te verlagen.

 

Massage verlaagt stress op verschillende manieren, de aanraking van de masseur zorgt al voor de aanmaak van endorfine, wat nog meer positieve processen in gang zet.
Gevolg is minder stresshormoon en een beter immuunsysteem.
Deze massage is heel rustig en wordt in stilte gegeven, en is van uw voeten tot aan uw hoofd en gezichtshuid, lange strijkingen , met zachte druk, en meridiaanpunten die organen ontgiften dus ook ontstressen worden gestimuleerd. De massage is voor iedereen aan te raden, en is zeer ontspannen, en bevordert ook een goede slaap.

kortingscode Juliakorting

Door Magnesium toe te voegen bij uw massage gaan de spieren direct ontspannen, het duurt ongeveer 10 minuten voor de magnesiumolie in het lichaam is opgenomen, deze opname is beter en sneller dan bij magnesium tabletten omdat dit proces door de maag en door het darmstelsel grotendeels wordt afgebroken voor het in het bloed komt.

Door magnesium kunt u beter slapen. Men is zich er niet van bewust maar magnesium is de 3e levensbehoefte naast water en zuurstof.

 

Door Magnesium kunt u beter slapen. Men is zich er niet van bewust maar magnesium is de 3e levensbehoefte naast water en zuurstof.

350 processen in het lichaam worden door magnesium aangestuurd, ook kunt u optiMSM nemen elke dag, bij uw magnesium zorgt dit voor extra snelle opname, bovendien zorgt optMSM van Zechsal voor betere huid, en werkzaam voor uw botten en gewrichten, en het ontzuurt het lichaam.

Ook de optiMSM kunt u bij mij in de praktijk kopen.

Ik ben verkooppunt van Zechshal , bij mij kunt u magnesium en optMSM van Zechsal kopen in de praktijk, ook kunt u online bestellen op zechsal.nl en vul bij het afrekenen in het winkelwagentje de kortingscode Juliakorting in en u ontvangt 10% korting op uw bestelling.

Massages

Indonesische hoofdmassage

Pitjit Indonesische massage

Ayurvedische massage

Triggerpoint massage

Duomassage

Balinese Wellness Treatment

Massage bij Fybromialgie

Lomi Lomi Massage

AntiStress-massage

Indonesische voetmassage

Zwangerschap massage

Ontspannings massage

Stoel / bedrijfsmassage

Cuppingtherapie

Reiki

Contactgevens

Ibu Pitjit Julia 

Gezondheidscentrum Stevenshof
(naast winkelcentrum Stevensbloem)
Theda Mansholtstraat 1-7
2331 JE Leiden
T: 06 220 731 80 bel/sms/app
M: info@ibupitjitjulia.nl 

Station de Vink Leiden 5 min. Loopafstand
Bushalte 2 min. Loopafstand

Contactformulier