Bodywax

Waxen is de meest effectieve, oudste en natuurlijkste vorm van ontharen. Door regelmatig te waxen (tussen de 3 en 6 weken) worden de haartjes dun en zacht en komen op sommige plekjes soms helemaal niet meer terug.

wij werken met Lycon wax deze wax bevatten alleen de allerbeste natuurlijke waxen in combinatie met verzorgende zuivere bijenwas.

De toevoeging van verfijnde aromatische olien zorgt ervoor dat de Lycon waxen onweerstaanbaar ruiken.

Bij IbuPitjit Julia kunt u de volgende behandelingen boeken op het gebied van waxing:

Kin en bovenlip
Benen
Bikinilijn
Brazilian wax
Armen
Oksels
Hele gezicht
Wenkbrauwen
Armen

Is harsen geschikt voor iedereen?
Ja, zeker! Harsen is geschikt voor iedereen! Het maakt niet uit welk haar of huidskleur u heeft.
Met regelmatig harsen ( elke 3-4-5 weken) groeit uw haar langzamer. De haartjes zijn dunner en meestal komt maar 50% terug.

Waarom?
Omdat wij met de wax uw haar met wortel en al verwijderen
Met scheren verwijderd u alleen het bovenste deel van het haar waardoor ons lichaam meer bloed met zuurstof naar ”beschadigd” haar stuurt en dat maakt hem sterker en harder!

Welke lengte moeten de haartjes hebben voor het waxen
Een goede  lengte is 5mm en maximaal 1,5cm. Bij een langere lengte voel je meer , en als het te kort is lukt het niet goed. Eventueel knip je de haren van te voren wat korter.

1. Wat is een Brazilian Wax?

Bij een Brazilian wax blijft er of alleen een smal streepje haar achter op de venusheuvel, of helemaal niets, aan u de keuze. Haar rond en op de schaamlippen en tussen de billen halen we weg. Bij ons vind u alleen ervaren en gecertificeerde waxing vrouwen.

2. Doet Waxen pijn?

Natuurlijk zijn er een paar mindere momenten als de wax wordt weggetrokken. Vooral de eerste behandeling is even wennen. Toch blijkt het altijd enorm mee te vallen! Onze depiladora’s weten exact wat ze doen en hebben de juiste techniek en de beste spullen. Dat maakt de behandeling bij ons heel goed te doen.

3. Waarom is Waxen beter dan andere methodes?

Als je scheert of ontharingscrèmes gebruikt, blijven de haarwortels zitten. Daardoor groeit het haar direct door en komt het met stoppels terug. Als je je laat waxen heb je daar geen last van. Bovendien worden meteen de dode huidcellen verwijderd, als in een peeling. Zo wordt je huid ook nog superglad en zacht!

Zogenaamd permanente behandelingen als IPL/Laser vallen vaak tegen omdat niet alle haren zullen verdwijnen en je alsnog moet blijven scheren of ontharingscrèmes moet gebruiken.

Contactgevens

Ibu Pitjit Julia 

Gezondheidscentrum Stevenshof
(naast winkelcentrum Stevensbloem)
Theda Mansholtstraat 1-7
2331 JE Leiden
T: 06 220 731 80 bel/sms/app
M: info@ibupitjitjulia.nl 

Station de Vink Leiden 5 min. Loopafstand
Bushalte 2 min. Loopafstand

Contactformulier