Selecteer een pagina

,Beste klant,

We staan graag voor jou klaar om je te behandelen in onze salon. Veiligheid is voor ons belangrijk, daarom werken wij volgens de verplichte RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten en dit geld in ons geval ook voor de massage en pedicurebehandelingen. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen onze salon en daarom wijzen we je op het volgende.

Op afspraak

Wij werken alleen op afspraak. Dit doen wij om de gezondheid en veiligheid van klanten en onze medewerkers te waarborgen. We vragen je tevens om alleen naar de behandeling te komen.

Gezondheidscheck

Voordat je naar onze praktijk gaat willen we je vragen om de ‘Gezondheidscheck’ te doorlopen:

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38°C)?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?Heb je het coronavirus gehad (positief getest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  3. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus (positief getest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  4. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

Zodra je alle 5 vragen met NEE kunt beantwoorden, ben je van harte welkom in onze salon. Is dat niet het geval, blijf dan thuis en maak dan een nieuwe afspraak.

Gezondheidscentrum

Zodra je het gezondheidscentrum betreedt ben je verplicht om een mondkapje te dragen. 

  • Registratie: we zijn verplicht onze bezoekers te registreren. We gebruiken daarvoor de gegevens van je boeking. Vul daarom bij het boeken je naam, telefoonnummer én e-mailadres volledig en correct in.
  • Mondkapjes: een mondkapje is dus verplicht, voor medewerkers én klanten. In de behandelruimte hoef je geen kapje op. Het mag natuurlijk wel, als je dat prettig vindt. De behandelaar draagt tijdens de behandeling wel een mondkapje.

Registratieplicht
Wij hebben een registratieplicht. Dat betekent dat wij vòòr de behandeling vragen wij om je contactgegevens beschikbaar te stellen voor een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD. Dit doet u via onze onlineboekingsysteem volledig in te vullen.

Deze maatregelen zorgen er voor dat je veilig en vertrouwd kunt genieten van onze behandelingen in de praktijk. We zien je graag. Tot snel!

Info@ibupitjitjulia.nl