Selecteer een pagina

Reviews plaatsen

Schrijf een review

Heeft u nog vragen?  Neemt u contact met ons op voor meer informatie naar info@ibupitjitjulia.nl of bel/whatsapp met 06 220 731 80


Laat het onderhoud van uw lichaam onze zorg zijn !

Dat een massage gezond is algemeen bekend en zelfs wetenschappelijk bewezen, regelmatig laten masseren is echt een must om uw lichaam te ontdoen van spierknopen en afvalstoffen.

Uw doorbloeding wordt optimaal wat ten goede komt aan uw gezondheid, afvalstoffen kunnen daardoor beter wegvloeien, uw cellen zullen goed gevoed worden doordat het bloed beter kan transporteren.      

Massage is erg gezond het reduceert stress door het vrijkomen van o.a het  stofje serotonine, waardoor het cortisol, een stresshormoon, vermindert. Het versoepelt de spieren. en geeft een ontspanning aan uw lichaam . U slaapt er beter door.

Met sommige klachten kunt u vaak niet bij een therapeut terecht en verwijzen zij door naar masseurs, als u klachten heeft is het juist erg belangrijk dat u zich regelmatiger laat masseren,  vaak is 1 behandeling niet genoeg, een opstapeling van behandelingen haalt vaak niet alleen de klacht weg maar werkt ook preventief tegen klachten, zoals spierknopen, triggerpoints , blokkades en hoofdpijn, bovendien gaat u zich steeds beter voelen, een massage reinigt uw lichaam, voedingstoffen naar de spiercellen kan weer vloeiend in de bloedbaan aanvoeren.