Selecteer een pagina

Reviews

Wij horen graag van u wanneer een ervaring met IbuPitjit Julia met ons wilt delen. Daarom kunt u hier een review schrijven over IbuPitjit Julia. Laat een beoordeling achter en laat ons weten hoe de ervaring is met onze diensten massage en Beauty.

Super!

Ik heb bij Julia mijn onderbenen laten waxen. Wat werkt zij precies en professioneel. En dan is het ook nog gezellig in een mooie rustige sfeer. Wat wil een mens nog meer 🙂
Super locatie met gratis parkeren voor de deur.

Sylvia

Indonesische massage

Sinds ik de Indonesische massage bij Julia heb gehad wil ik geen andere massage meer…haha! Een heerlijke pittige massage waardoor ik daarna heerlijk kan ontspannen.
Julia heeft persoonlijke aandacht voor je en dat was ook de reden dat ik mezelf weer een massage bij Julia had gegeven. Ik voelde na de behandeling weer de energie door heel mijn lichaam stromen.
Tot snel weer!!!!

Kim

Workshop ‘leer elkaar masseren’

De workshop ‘leer elkaar masseren’ raad ik iedereen aan om die eens te doen bij Julia. Ik deed de workshop samen met mijn partner. We hebben naast dat het leerzaam was ook ontzettend genoten!! En Julia is een prima docente!

Ellen

Fantastisch

Afgelopen zaterdag een ontspanningsmassage ondergaan bij Julia! Wat een lieve en deskundige vrouw. Mijn spieren zijn weer helemaal tot rust gekomen en ik ga goed de feestdagen in! Ik kom zeker snel terug! Bedankt!

Bink

Super massage gehad

Lieve Julia,

Wat ben jij een fantastische masseuse (of schrijf dat anders?).
Je werkt heel voelbaar met Hart & Ziel. Wat je ook aanraakt komt inntotale ontspanning terecht!
Nek en verstijfde schouderbladen, maar ook verkleefde spieren en triggerpoints in mijn benen werden krachtig aangepakt, waardoor de ontspanning goed verbeterd is.

Daarna een Indonesische hoofdmassage! Wat een weelde!

Vorige keer Zechsal magnesium vlokken bij je gekocht, die je aanraadde, net zo als mijn natuurarts trouwens in dezelfde week had aanbevolen, om dagelijks voor het slapen gaan een voetenbad mee te nemen!

Een echte aanrader, want al met al ben ik in korte tijd lekker opgeknapt! Dus klaar voor het nieuwe jaar!

Julia, ik adviseer je nu aan iedereen! Je bent een TOPPER!

Je ziet me zeker weer eerdaags weer verschijnen, want je bied zoveel aan! Heerlijk die variatie in behandelingen.

Fijne Kerstdagen!

Liefs maria

Super massage gehad

Voor het eerst bij Julia geweest! Het was geweldig, echt heerlijk! ik heb GENOTEN!
& wat ik ook heel fijn vond was dat julia lekker haarzelf was, lieve rustige vrouw! ik voel me niet snel op me gemak, maar vanavond wel! Heel erg bedankt!

Liefs Eliza

Ontspanning

Ik heb vaak last van stijve spieren door onverwerkt trauma. Door Julia’s massage, deze keer met cupping, is de kramp in mijn rug stukken minder en loop ik weer soepel. Dit werkt echt, dus ik kom gauw terug! Bedankt Julia!

Marion

Schoonheids behandeling

Toen ik de vorige maand een hele fijne massage van Julia had ontvangen, besloot ik eigenlijk al meteen dat het ook weer eens hoog tijd werd voor een schoonheidsbehandeling.
In het nieuwe jaar dus meteen maar eens een afspraak gemaakt. Heerlijk dat ik ook in het weekend kon afspreken ivm mijn werk.

Ik had aansluitend ook een uitgebreide gezichtsmassage geboekt!

Beter had het naar mijn gevoel niet gekund. Heel verzorgend, op een aangename wijze gegeven, is het resultaat geweldig. IK LIJK NAMELIJK WEL 10 JAAR JONGER NU ?! Zelfs manlief merkte het op….en dat zegt toch al genoeg! ?

Maria

Pitjit

Vanmorgen kon ik mijn armen zowat niet meer bewegen, links frozen shoulder, rechts beginnend? Paniekgevoel.. Gelukkig kon ik last minute bij Julia terecht. Julia heeft mijn nek schouders en boven armen zo heerlijk gepitjit met warme olie, keroh met cajaputti olie en de mooie jade steen.. Ik zal niet zeggen dat mijn frozen shoulder over is natuurlijk maar voelde wel veel meer ontspannen aan, en ik kom mijn rechter arm weer gewoon gebruiken. Mooi dat ik terugkom! 🙂

Christine

Ontspanning

Ik heb vaak last van stijve spieren door onverwerkt trauma. Door Julia’s massage, deze keer met cupping, is de kramp in mijn rug stukken minder en loop ik weer soepel. Dit werkt echt, dus ik kom gauw terug! Bedankt Julia!

Marion

Anti stress massage

Vandaag een heerlijke anti stress massage ondergaan van ruim een uur! Wat was dat een heerlijke aangename ervaring. Julia, ik kom zeker terug.

Marjolein

Harsen

Gisteravond laten harsen bij Julia. Het was voor mij de eerste keer het harsen bij de schaamstreek maar het beviel goed en ze zorgt er voor dat je je op jouw gemak voelt en dat is ook heel fijn. Heel tevreden. Ook een leuke en heerlijke sfeer in de praktijk. Ga zo door!.

Jolanda

Herboren

Vandaag een fantastische massage ondergaan…van top tot teen…m’n kuiten zijn weer soepel en m’n schouder/nekpartij voelt ook weer stukken beter…kortom…ik voel me herboren! ? Dank je wel Julia
Tot gauw!

Agaath

Ontspanning/lomi lomi/ cupping/kobido gezichtsbehandeling

Heerlijke lomi lomi gehad, ik waande mij in Hawaii onder Julia haar heerlijke warme handen/armen en de verwarmde olie.Voor een complete ontspanning echt een aanrader. Voor mijn pijnklachten onderrug en schouder cupping toegepast en er is weer goede doorstroming om mijn afvalstoffen los te laten. En als bonus de kobido gezichtsbehandeling, mijn gezicht straalt als een zonnetje en voelt ontspannen en zacht aan. Kortom voor elke klacht, vraag weet Julia raad en ze is heel lief zacht verzorgend en voelt goed aan wat je nodig hebt. Dankbaar

Gabrielle

Pagina 1 |