Selecteer een pagina

Reviews

Balinese wellness treatment

Gisteren een balinese wellness treatment gekregen van Julia.
Wat was dat heerlijk! Hierbij werd ik eerst lekker gescrubd en daarna heerlijk gemasseerd. Met zachte strijkbewegingen zorgt Julia er voor dat ik me kan ontspannen en de stress los kan laten. Het is echt een wellness treatment, je voelt je echt in de watten gelegd en loopt met een heerlijk opgewekt gevoel weer de deur uit. Dankjewel lieve Julia!

Wendy Mulder

Ontspanningsmassage

Vandaag mijn eerste massage gehad bij Julia. Echt om naar huis te schrijven! Ondanks dat het als veel geld voelt, voel je je hierna zoveel beter. En je verdient het 😉 ik kom zeker nog een keer langs!

Amy

Heerlijke massage

ulia voelt heel goed aan op welke plekken je lichaam het moeilijk heeft en probeert met de juiste massagetechnieken de pijn te verzachten. Nou Julia, je hebt het heel goed gedaan want de dag erna was mijn pijn zo goed als verdwenen! Heel erg bedankt!

Miranda

Super 

Gezellige en warme praktijk. Zeer vriendelijke ontvangst en de kobido gezichtsmassage was heel doeltreffend. Mijn huid straalt weer als de zon!

Liefs Mina

Lomi Lomi

Vandaag een heerlijke lomi lomi massage ontvangen van Julia.
Sommige masseurs hebben net dat extra iets..magische handjes of zo.
Nou dat heeft Julia dus en lomi lomi is echt een aanrader .
Ik kom zeker terug

Tineke

Super!!!

Ik had een Lomi Lomi massage bij Julia en het was echt super!

Sabine

Boost voor mijn huid

Vandaag een heerlijke gezichtsbehandeling gekregen van Julia. De fruitzuurpeeling heeft mijn huid echt een boost gegeven. Mijn fletse, doffe huid ziet er schoon en stralend uit. Echt een aanrader! Genoten van de gezichtsmassage waarbij ik bijna in slaap viel. De heerlijke rustgevende muziek op de achtergrond maakte voor mij de ervaring compleet. Een fijne praktijk waar een schoonheidsbehandeling meer is dan alleen een oppepper voor je huid. Het is echt even tijd voor jezelf. Dank je Julia! Tot de volgende afspraak!

Diana

Genieten!!

Een kleine schoonheidsbehandeling, het was heerlijk en goed. En mijn wenkbrauwen zien er na de behandeling van Julia weer goed uit. Epileren, verven en waxen Julia doet het allemaal. Ik kom zeker terug om ook de andere behandelingen uit te proberen.

Desiree

Lekker

Heerlijk ontspannen, dank je wel Julia !

Martijn

Pagina 1 |