Arrangementen

Mom me-time

Het zwangerschapsarrangement Mom me-time is geschikt voor vrouwen die in verwachting zijn. U ontvangt een gezichtsbehandeling en een zwangerschapsmassage. Heerlijk als u net met verlof bent of als postnatale behandeling. Laat u lekker verwennen voordat de kleine er is of ga er even tussenuit in de meest hectische periode na uw bevalling. We starten met een overheerlijke ontspannende zwangerschapsmassage. Hierna volgt een verkwikkende gezichtsbehandeling met dieptereiniging, het waxen van de wenkbrauwen en een gezichtsmasker met ontspannende gezichtsmassage. Zo gaat u weer op en top verzorgd en verfrist naar huis!

Gedurende de zwangerschap verandert er veel aan uw huid door toedoen van hormonen en veranderingen in uw lichaam. Met dit arrangement besteden we volop aandacht aan uw lijf, zodat deze nóg meer straalt in deze mooie, maar soms ook vermoeiende tijd.

Lomi Lomi de Luxe

Droom weg naar Hawaii met het arrangement Lomi Lomi de Luxe. Dit is de meest ontspannende massage, waarbij als het ware de onderarmen over uw hele lichaam dansen. Uw lichaam wordt van top tot teen beroerd. Er wordt veel warme massageolie gebruikt. Laat u meevoeren op de Hawaïaanse golven. Geniet van de omarming, het liefdevolle, troostende pure luxe gevoel dat Lomi Lomi teweegbrengt. En dan wordt deze heerlijke tijd nog verder voortgezet met een fijne ontspannende gezichtsbehandeling. Deze massage is voor iedereen geschikt, burnout- overspannen-stress-rouw-verdriet of wilt u gewoon intens genieten van pure luxe en weldadige ontspanning?

Boek dan snel dit arrangement: – Gelaat: Dieptereiniging- peeling-onzuiverheden verwijderen – masker– Face lomi massage– Lichaams lomi-Lomi massage. 

Face Body

Gezichtsbehandeling met uitgebreide lichaamsmassage op maat.
Deze kan zowel stevig als zacht worden uitgevoerd. Tijdens de massage kunt u heerlijk ontspannen en verzorgd worden. De massage eindigt met een heerlijke gezichtsbehandeling. 

Lichaams ontspanningsmassage hoofd – voeten- rug – benen 65 minuten Gezichtsbehandeling Huidanalyse–– reiniging – peeling – oneffenheden verwijderen – epileren – masker – korte gezichtsmassage dag/nachtcreme 70 minuten 

Chat openen
1
Welkom bij Ibu Pitjit Julia. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?