Het team Ibu Pitjit Julia

Betekenis: specialist in Indonesische massage.

Julia

Julia

Julia 
Mijn naam is Julia Wijnmaalen. Ik ben een gediplomeerd masseur/schoonheidsspecialiste. Mijn roots liggen in Indonesië. Daar komt mijn familie vandaan. Mijn lieve oma hield van aanraking. Wij werden door haar ook veel geknuffeld. Wanneer wij als kleinkinderen niet lekker waren, werden we al masserend ingesmeerd met kaju putih balsem. Iemand een fijn gevoel willen geven, moet ik van haar geërfd hebben. Dit zat er bij mij van jongs af aan al in.

Door de jaren heen heb ik me met vele opleidingen en cursussen ontwikkeld. Laat u verrassen door mijn manier van masseren. Ik combineer de oosterse en westerse massagetechnieken naar een intuïtieve manier van behandelen.

Selamat Datang! Wees Welkom!


Esmy

Esmy

Mijn naam is Esmy. Masseren is voor mij als thuiskomen bij jezelf. Vroeger kwamen er regelmatig mensen bij mijn oma over de vloer om door haar gemasseerd te worden. Als klein meisje zag ik mezelf op de rug van oma lopen. Toen ben ik gaan graven in mijn familiegeschiedenis. 

Ooit was mijn opa de medicijnman in het dorp en zorgde hij voor de zieken. Net als hij zorg ik graag voor mensen met klachten en wil ik hen ontspanning bieden. Ook werd ik getriggerd door een docente ‘lichaamsgerichte therapie’ die aangaf dat onverwerkte emoties gaan vastzitten in het lichaam.

Ik heb de Wellness massage opleiding afgerond bij Anand opleidingen. Daarnaast heb ik diverse (Indonesische) massage trainingen gevolgd bij Imas Trainingen, verdiepingen gezocht bij Zonnevlecht Opleidingen en Total Health.

Astrid

Astrid

Mijn naam is Astrid. Na een burn-out ontdekte ik dat goed voor jezelf zorgen erg belangrijk voor een mens is. Daarom heb ik in 2019 een opleiding tot Allround Masseur gevolgd. Zo kon ik zelf overbrengen dat een massage een onderdeel van zelfzorg is. Van lief zijn voor je lichaam.

Tijdens deze opleiding heb ik gewone ontspanningsmassages leren geven, maar ook HotStone-, Bamboe- en Tok Sen massages. 

In het 2e jaar kwamen daar nog bindweefsel-, kruidenstempel- en yogamassages bij, evenals energetische meridiaanmassages Inmiddels heb ik bijna mijn opleiding tot Holistisch Therapeut afgerond, waarbinnen ik heb geleerd om met Reiki te werken en klankschaalmassages te geven. Tussendoor heb ik mijn certificaat Reiki Master en mijn certificaat Zwangerschapsmassage behaald. 


Chat openen
1
Welkom bij Ibu Pitjit Julia. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?