Reviews

Wij horen graag van u wanneer u een ervaring met IbuPitjit Julia met ons wilt delen. Daarom kunt u hier een review schrijven over IbuPitjit Julia. Laat een beoordeling achter en laat ons weten hoe de ervaring is met onze diensten massage en beauty.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ibu Pitjit Julia
Average rating:  
 89 reviews
 by Marsha Bultink - van Duijn
Super fijne massage!


Super fijne massage gehad in een mooie praktijk.
Julia zorgt er voor dat je je op je gemak voelt en masseert met heel veel liefde.
Gebruik warme olie, fijne warme handdoek en drankje achteraf waren een fijn extraatje.
Ik heb heerlijk kunnen ontspannen tijdens mijn bezoek vandaag.

 by Wendy
Ware ontspanning

Vandaag weer een heerlijke ontspanningsmassage mogen beleven van Julia. De praktijk heeft een mooie, nieuwe uitstraling gekregen. De frisse lichte kleuren, het mooie foto behang, waant je in een oase van rust. Even tijd voor mezelf, Julia masseert met zoveel warmte en gevoel, ik kwam helemaal tot rust . Dankjewel Julia, ik vond het ontzettend lief dat ik alsnog mijn cadeaubon mocht benutten, terwijl die eigenlijk al verlopen was. Je bent een topper!

 by Jayshri Murli

 by Stephany Laman
Lomi Lomi de Luxe arrangement

Ik heb een heerlijk lomi lomi de luxe arrangement gehad bij Julia. Zeker een aanrader!

 by Dagmar Guijt
Hele fijne ervaring gehad
Hele fijne ervaring gehad bij Julia. Had voor mijzelf de lomi lomi deluxe arrangement geboekt en wat was dat geweldig! Julia laat je erg welkom en geliefd voelen in je lichaam door de massagetechnieken en haar rustige benadering. Dit ga ik wel vaker doen!


 by Johan v Oosten
Wat een vakvrouw is Julia

Wat een vakvrouw is Julia! Nu een aantal keer geweest voor een cupping massage en wat een verandering en verademing voor mijn lichaam. Ik kom, ondanks cupping pijnlijk kan zijn er helemaal zen uit. Heb je last van je bindweefsel of wil je gewoon een ontspannen massage bij Julia moet je zijn!!

 by Ted&Fred
Zwangerschapsarrangement Mom-Me-Time

Ik kom heel graag bij Julia. Ik ben er nu volgens mij al 5 keer geweest.
Al meerdere keren het "momtime arrangement" geboekt tijdens mijn zwangerschap en het is echt heerlijk! een echte aanrader (ook als je niet zwanger bent 🙂 )

 by Valeska
Cuppingtherapie

Vandaag voor het eerst een cupping massage gehad van Julia.
Julia is een lieve vrouw die je gelijk op je gemak stelt en goed de tijd voor je neemt.
De cupping heb ik geboekt omdat mijn fascia/bindweefsel heel erg vast zit, na de behandeling voelt het al zoveel beter!
De behandeling was niet pijnloos maar goed te doen. Ik was hier op voorbereid en Julia heeft ook goed aangegeven dat het zeker op het begin pijnlijk is.
Ze heeft mij goede tips gegeven wat ik tussen de behandelingen door kan doen zodat mijn bindweefsel steeds gaat beter worden.
Mijn volgende afspraak staat al en kan haar echt alleen maar aanraden,ik ben blij!

 by Rowan
Anti stress massage

Gisteren een heerlijke anti stress massage van Julia mogen ontvangen.
Ik voelde me tijdens de massage direct op mijn gemak, zo'n relaxte en warme sfeer! Nadien voelde ik me sinds lange tijd heerlijk ontspannen. Een echte aanrader voor personen die veel stress vast houden in hun lichaam. Ik ga deze zeker vaker boeken!

 by Mays
Julia is een Supergoede massagetherapeut

Julia is een supergoede massagetherapeut met een hele fijne praktijk. Ik ben al 2x bij haar geweest waarvan een keer voor een zwangerschapsmassage. Beide keren waren mijn spieren helemaal los (ook de hardnekkige knopen) en was ik helemaal ontspannen na de behandeling. Ze communiceert ook goed met je over wat je wil en nodig hebt en over wat voor technieken ze toe kan passen (bijv. cupping waar nodig). Zeker een aanrader.

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Chat openen
1
Welkom bij Ibu Pitjit Julia. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?