Mom me-time Ibu Pitjit Julia

Mom me-time


Bent u in verwachting of pas bevallen? Dan is mom me-time zeker iets voor u! Met dit zwangerschapsarrangement kunt u uzelf heerlijk laten verwennen. Een fijn momentje voor uzelf en uw kleintje of een moment om er even tussenuit te zijn tijdens de hectische periode na uw bevalling. 

We starten met een overheerlijke ontspannende zwangerschapsmassage van 55 minuten. Hierna volgt een verkwikkende huidreinigende gezichtsbehandeling en gezichtsmassage van 65 minuten. Zo gaat u weer geheel fris en verzorgd naar huis!Waarom een zwangerschapsmassage?

Voor veel vrouwen is een zwangerschapsmassage onmisbaar tijdens en na hun zwangerschap. Zo zorgt het voor een ontspannen gevoel, een betere nachtrust, verlichting van pijn en een verbeterde bloedcirculatie. Hierdoor kan uw lichaam afvalstoffen beter kwijt. Ook vermindert een zwangerschapsmassage de kans op vroeggeboorte en complicaties tijdens de bevalling. 

Onze zwangerschapsmassage
Gedurende de zwangerschap verandert er veel aan uw huid door toedoen van hormonen en alle veranderingen in uw lichaam. Met dit arrangement besteden we volop aandacht aan uw lijf om deze nóg meer te laten stralen in deze mooie, maar soms ook vermoeiende tijd.
Ook is het mogelijk om op zaterdag een pedicurebehandeling bij te boeken met eventueel een mooie kleur gellak. Dit blijft erg lang zitten.
Voor 1 persoon:
Duur 120 minuten € 118

Mom me-time boeken?

Maak nu een afspraak!
Direct mom me-time boeken? Maak dan nu een afspraak via onze agenda en plan uw mom me-time in. Wij staan voor u klaar om u heerlijk te verwennen!


Ga naar Mom me-time


Meer blogs

Chat openen
1
Welkom bij Ibu Pitjit Julia. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?